Testimonials

 

“Kære Maya,

Jeg gik til sang i rigtig mange år inden jeg begyndte hos dig og endelig fandt hvad jeg havde ledt efter i en sanglærer. Jeg troede først det var den komplette sangteknik der gjorde forskellen, men jeg blev klogere. Du inspirerer og udfordrer mig kontinuerligt, så jeg slet ikke kan lade være med at stræbe efter at blive bedre og bedre. Du lytter altid aktivt og kommenterer gerne med en god portion humor og forståelse for hvad min udfordring kan være. Du har en enorm god ‘næse’ for hvor problemet med sangen ligger. Derudover har du den her evne til at skabe en helt særlig atmosfære omkring at udtrykke sig gennem sang der er så skøn at være i, og jeg nyder den altid.

Du lever og ånder for dit fag og det kan mærkes i alt hvad du gør.

Jeg er meget taknemmelig for alt hvad du har givet mig af læring gennem årene og fortsat giver mig de næste (forhåbentligt) mange år.

Knus Ditte”

27 år, ergoterapeutstuderende, har gået til sang i 16 år, har taget sangworkshops hos Maya i 3 år


 

Hej Maya,
igennem undervisningen hos dig har jeg ikke blot tilegnet mig ekstra spændvidde i min stemme og elasticitet i min sang, men også fundet en professionel tilgang til mit musiske virke.
Tak for det”

Christina Mai


 

“Hej Maya, det pragtfulde ved at blive undervist af dig er, at du på et splitsekund kan pinpointe problemsteder og foreslå, hvad man skal arbejde med for at komme videre”

Mia


 

“Maya har et højt teoretisk niveau når hun underviser, er super skrap på klaveret – og har en rigtig god indlevelse i den enkelte elev. Har været meget glad for at modtage undervisning af Maya”

Cassandra


 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/e/b/mayavocals.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply